Новина


Художній проєкт для дітей вимушених переселенців

"Cвіт очима дітей" – така назва художнього проєкту, організованого працівниками Дубенського міського центру соціальних служб для дітей з сімей, які вимушено переїхали до Дубна з охоплених війною територій.
Стартував проєкт у квітні цього року та проходив на базі гуртожитків міста, де на сьогодні проживає чимала кількість діток переселенців.
Діти передавали свої емоції, почуття, бажання, переживання через малюнки, на яких зобразили любов до Батьківщини, єдність та цілісність України, а також підтримку дружніх країн. У теперішніх непростих обставинах для дітей малювання працює як арт-терапія - знижує рівень тривожності, покращує емоційне самопочуття та психологічне здоров'я.
Окрім позитивних емоцій та приємного спілкування, всі учасники отримали від організаторів солодкі заохочувальні подарунки.
Подібні проєкти реалізовуватимуться й надалі, адже вони знаходять гарний відгук у людей, котрі постраждали через війну і потребують відповідної підтримки. Більше дізнатись про заплановані заходи можна за телефоном (03656)32394.