Новина


Нові досягнення та здобутки дубенських спортсменів

Березневі вихідні були насичені спортивними подіями для дубенських спортсменів.
Так, 4 березня команда “ДЮСШ Дубно” (тренер Василь Іщук) взяла участь у змаганнях з футзалу на Кубок пам'яті Героїв серед юнаків 2008 р.н. За підсумками змагань серед 6 команд дубенчани здобули друге місце.
11 березня у Дубенській дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся благодійний турнір з баскетболу на підтримку Збройних Сил України. У турнірі взяли участь 6 команд, а саме “БК Дубно”, “БК Млинів”, “БК Радивилів”, “ЗСУ”, “ДЮСШ” та “Ветерани ДЮСШ”. Організатор та головний суддя змагань Віта Лапхан. Перше місце посіли “БК Дубно”, друге - “ЗСУ”, третє - “БК Млинів”. Переможці отримали грамоти та кубки від відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради. Зібрані кошти у сумі 10 400 гривень передано на придбання автівки підрозділу 44 бригади.
Вдало виступили волейболістки Дубенської дитячо-юнацької спортивної школи (тренер Світлана Солоненко) в об‘єднаному ІІ та ІІІ турах відкритого чемпіонату Рівненської області з волейболу серед дівчат 2006 р.н. та молодших, який проходив 12 березня в місті Рівне. Здобувши дві перемоги з рахунком 2:0 над командами з міста Костопіль, міста Рівне (ДЮСШ 4), та з рахунком 1:2, у запеклій боротьбі поступившись команді ОСДЮШОР міста Рівне, дубенські волейболістки вибороли путівку у фінальну частину змагань.