Новина


Перша ластівка Проєкту - термомодернізація будівлі ДНЗ №4

У м. Дубно, відповідно до Плану дій зі сталого енергетичного розвитку, скоординованого з вимогами Угоди мерів, впроваджується проєкт «Теплі школи та садочки – запорука здоров’я дітей: комплексний проєкт з підвищення енергоощадливості освітніх закладів міста Дубно». Проєкт фінансується Дубенською міською радою та Європейським Союзом. У рамках цього Проєкту реалізовуються заходи з підвищення енергоефективності приміщення дитячого садочка №4 по вул. Скарбовій, 7. Метою заходів є зниження енергоспоживання у садочку.
Роботи на об’єкті проводить ТОВ «Компанія Барбакан», відібране згідно тендерних процедур. Усі роботи стосуються виключно термомодернізації. Тобто це заміна всіх вікон та зовнішніх дверей, ремонт покрівлі та утеплення горища, утеплення стін та цоколю, заміна систем опалення та вентиляції. На сьогодні виконано близько 65% усіх робіт. Завершення робіт планується до Дня міста.
Хто слідкує за перебігом подій, то уже, напевно, відмітив для себе і розмаїття фарб на вже утепленому та оздобленому фасаді, нові вікна, а також гарну конфігурацію новенької покрівлі.