Новина


Поліцейські офіцери міста Дубна отримали 2 нові службові автомобілі

Сьогодні, 26 листопада, поліцейські офіцери 9-ти громад Рівненщини, серед яких і охоронці правопорядку міста Дубна, отримали нові службові автомобілі підвищеної прохідності типу «Renault Duster».
Сертифікати та ключі від службових автомобілів головам громад вручили очільник Рівненської ОДА Віталій Коваль та керівник Головного управління Нацполіції області Олексій Камишанський.
До закупівлі транспортних засобів долучились і місцеві органи влади. Так, з бюджету міста на придбання автомобілів для офіцерів громади було виділено 500 тисяч гривень.
Крім автівок, поліцейським також вручили термопринтери, вогнегасник, аптечки, пошукові та тактичні ліхтарики, бензопили, помпові рушниці, троси-буксирувальні.
«Віднедавна у Дубні працюють 3 поліцейські офіцери громади. Вони пройшли спеціальне багатоетапне навчання і готові до роботи та захисту громадян. Сподіваюсь, ці потужні автівки підвищить якість їхньої роботи, швидкість та боєздатність для забезпечення громадського порядку у нашому місті», - говорить міський голова Василь Антонюк.
Завдяки коштам бюджету міста також облаштоване приміщення для роботи офіцерів.