Новина


Проведення урочистої церемонії нагородження з нагоди Дня фізичної культури та спорту

14 вересня в приміщенні Дубенської міської ради відбулася урочиста церемонія нагородження з нагоди Дня фізичної культури та спорту, яка проводилась відділом у справах молоді та спорту Дубенської міської ради.
Відзнаки за підсумками 2023 року отримали кращі вчителі, тренери та викладачі, а також спортсмени міста Дубна, які досягли успіхів на Всеукраїнській та міжнародній арені.
З вітальним словом до запрошених звернувся міський голова Василь Антонюк, який наголосив, що серед пріоритетних завдань в роботі міської ради є сприяння розвитку фізичної культури та спорту у місті. Так, у 2023 році міською радою була надана фінансова підтримка на покращення матеріально технічної бази у галузі спорту.  Очільник міста подякував усім тренерам і спортсменам за їх працю та досягнення, побажав успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом.
За значні здобутки та високі спортивні досягнення, професіоналізм та популяризацію фізичної культури та спорту грамотою Дубенської міської ради нагороджено: Олександра Ковальчука  - вчителя фізичної культури Дубенського ліцею №6, Любомира Горнійчука - вчителя фізичної культури Дубенського ліцею №8, Михайла Гончарука - вчителя фізичної культури Дубенського ліцею №5, Ірину Ковальчук - викладача фізичної культури “Дубенського вищого художнього професійно-технічного училища”, Ольгу Красніцьку - викладача фізичної культури, теорії та методики фізичного виховання  “Дубенського педагогічного фахового коледжу РДГУ”, Віктора Ружнілова - керівника фізичного виховання “Дубенського фахового медичного коледжу” “Рівненської медичної академії”, голову міського фізкультурно спортивного товариства “Спартак”, Олександра Максимчука -  тренер-викладач Дубенської дитячо-юнацької спортивної школи з  веслування на байдарках і каное, Івана Ілюся - тренер-викладач Дубенської дитячо-юнацької спортивної школи з боротьби вільної, Василя Іщука - тренер-викладач Дубенської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу, Артема Бочелюка - чемпіона України серед серед юніорів з веслування на байдарках і каное, Максима Лавренчука - чемпіона України серед серед юніорів з веслування на байдарках і каное. 
Грамотою управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації нагороджено Віктора Недашковського, Володимира Сидорчука, Сергія Щура та Юрія Базака - учасників чемпіонату світу з веслування на човнах “Дракон” що проходив в Тайланді.
Бажаємо Вам всім не зупинятися на досягнутому, продовжувати прославляти наше славне місто не лише на Всеукраїнському, а й на міжнародному рівні! Завдяки своєму спортивному духу, міцному характеру та наполегливості, іти на зустріч новим успіхам!