Новина


Проведено патріотичну акцію до Міжнародного дня миру

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні - це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває багаторічна боротьба всього народу. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Разом з тим, розуміємо, що нам у війні з російським агресором потрібен тільки Переможний мир, іншого вибору у нас немає.
З нагоди Дня миру працівниками Дубенського міського центру соціальних служб була проведена тематична акція «Мир і єдність Україні». Привернути увагу до проблеми миру в Україні та миру на Землі – ось основна мета даного заходу. Адже мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і перемоги своєї країні. До проведення акції долучилися сім'ї з дітьми, які прибули із районів проведення бойових дій та проживають у нашому місті.
Учасникам акції вручили паперових голубів як символ миру і духовного розвитку нації та патріотичні повітряні кульки. Діти висловлювали  побажаннями миру та злагоди і закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі та на рідній Батьківщині».