Новина


Проведено позачергове засідання виконавчого комітету

15 березня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Дубенської міської ради. На засіданні було розглянуто 5 питань порядку денного. Усі вони стосувалися питань архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства міста.
Зокрема, рішеннями виконкому внесено зміни до переліків вулиць і доріг комунальної власності міста Дубно, капітальний та поточний ремонт яких запланований на 2023 рік, згідно відповідних міських програм, а саме - кошти у сумі 100 тисяч гривень за Програмою забезпечення депутатської діяльності згідно подання депутата Миколи Пилипчука спрямовано на грейдерування вулиці Чубинського.
Членами виконкому затверджено перелік об'єктів благоустрою комунальної власності м.Дубно, поточний ремонт яких буде проводитись у 2023 році згідно Програми поліпшення утримання об'єктів благоустрою на 2021-2025 роки. Роботи по 4-ох об'єктах виконуватимуться за кошти Програми забезпечення депутатської діяльності: на поточний ремонт прибудинкової території житлового будинку на вулиці Грушевського, 55 за поданням депутата Юлії Ткачук спрямовано 50 тисяч гривень; на поточний ремонт прибудинкової території житлового будинку на вулиці Мирогощанській, 69 за поданням депутата Валерія Гусарука - 100 тисяч гривень; на поточний ремонт прибудинкової території житлового будинку на вулиці Грушевського, 158 за поданням депутата Вікторії Хорупанської - 100 тисяч гривень; на облаштування дитячого ігрового майданчика на вулиці Семидубській, 18 за поданням депутата Романа Дворжака - 100 тисяч гривень.
Також затверджено перелік вулиць і провулків комунальної власності міста Дубно, поточний ремонт освітлення яких буде проводитись у 2023 році згідно Програми поліпшення утримання об'єктів благоустрою на 2021-2025 роки.
З усіма рішеннями можна ознайомитись на сайті Дубенської міської ради у розділі “Документи міської ради”.