Новина


Проведено семінар-нараду з керівниками приватних та комунальних підприємств

23 травня управлінням економіки і власності Дубенської міської ради спільно з Дубенською філією Рівненського обласного центру зайнятості проведено семінар - нараду з керівниками комунальних підприємств та приватними підприємцями міста.
З запрошеними спілкувались заступник директора Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Руслана Бодренко, заступник директора Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості Оксана Нартюк, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями та рекрутингу Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості Микола Джурик. 
Фахівці поінформували присутніх про особливості та новації у роботі центру зайнятості, розповіли про діючі програми для бізнесу, які покликані допомогти у вирішенні питань працевлаштування або збереження робочих місць для соціально вразливих категорій населення, надання мікрогрантів на створення або розвиток бізнесу тощо. 
Також йшлося про підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці, організацію суспільно корисних, громадських та інших робіт тимчасового характеру в умовах воєнного стану. Важливу увагу було приділено сприянню соціальному підприємництву, котре на сьогодні може бути одним з інструментів для вирішення актуальних суспільних проблем.
Більш детальна довідкова інформація та рекомендації щодо здійснення соціального підприємництва представлена за посиланням https://www.dcz.gov.ua/novyna/yak-sluzhba-zaynyatosti-spryyaye-socialnomu-pidpryyemnyctvu та на Дія. Бізнес.