Новина


Проведено засідання виконавчого комітету Дубенської міської ради

Сьогодні, 29 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дубенської міської ради. На засіданні було розглянуто та обговорено ряд важливих питань. 
Особливу увагу члени виконкому приділили питанню «Про підготовку підприємств, установ, організацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 року».  
Як було озвучено керівником профільного управління міської ради, стан виконання заходів з підготовки міського господарства до опалювального сезону становить 87 %,  що відповідає плановому рівню, доведеному Мінрегіоном. Наразі підготовчі роботи тривають згідно затвердженого плану.
Окремим рішенням виконавчого комітету затверджено проектну документацію на об’єкт будівництва «Реконструкція лікарняного корпусу №1 (урологічне відділення) під центр реабілітації КНП «Дубенська міська лікарня» Дубенської міської ради. Загальна кошторисна вартість будівництва становить майже 225 мільйонів гривень, усі вони - кошти донорів. Реалізація цього важливого проєкту дозволить забезпечити послугами з реабілітації військових, ветеранів, пацієнтів інсультного відділення тощо.
Також серед важливих рішень - затвердження Організаційно-методичних вказівок з підготовки населення міста Дубно до дій у надзвичайних ситуаціях на 2024-2025 роки; створення робочої групи для підготовки пропозицій до проекту місцевого плану управління відходами в Дубенській міській територіальній громаді до 2033 року; затвердження плану заходів щодо забезпечення формування проєкту бюджету Дубенської міської територіальної громади на 2025 рік. 
Загалом на засіданні прийнято 18 рішень виконавчого комітету Дубенської міської ради.