Новина


Шановні дубенчани!

Воскресіння Христа — це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Воскресіння Ісуса — це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчуваємо його захист і підтримку. В найскладніші часи ми непохитно віримо — Господь не залишить нас. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації.
Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Прошу у Господа мудрості для єднання сердець і помислів, бажань і праці. Здоров’я, миру, поміркованості Вам і Вашій родині у поступах на життєвих дорогах. 
Нехай в цей величний день за святковим столом сьогодні зберуться самі близькі люди, і нехай вони будуть поруч з вами не тільки в цей день! Будьте ближче один до одного духовно, добрішими, щирішими.  
Нехай завжди Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, Віру, Надію і Любов. 
 
Христос Воскрес! Воістину Воскрес
 
Міський голова     Василь АНТОНЮК