Новина


Шановні дубенчани!

Цього року наше древнє та вічно молоде Дубно відзначає 924-ту річницю від першої писемної згадки у літописі. День міста Дубна з 2016 року ми відзначаємо у День вшанування покровителя нашого міста - Святого пророка Іллі. За новим церковним календарем, це свято тепер припадає на 20 липня. Рішення про офіційне перенесення дати відзначення Дня міста Дубна прийняте 12 липня на черговій сесії Дубенської міської ради.
Звісно, сьогодні не час святкувати... Маємо боронити країну. Допомагати армії. Працювати заради майбутнього нашої України. Тож уже третій рік поспіль святкових заходів, до яких ми звикли, зі зрозумілих причин не планується.
Проте у цей святковий для нашого міста день маємо звернутися до Господа зі спільною молитвою за наше місто, наш рідний край і всю Україну, за наших Захисників та Захисниць. І обов'язково вшануємо пам'ять Героїв-земляків, які віддали життя за Батьківщину.
Запрошуємо усю Дубенську громаду, жителів та гостей нашого міста у суботу, 20 липня, о 9.00 годині долучитися до урочистого богослужіння у Свято-Іллінському соборі м. Дубно. Божественну літургію очолить Митрополит Рівненський і Острозький Іларіон. 
Нехай День міста буде світлим символом духовної сили та єдності Дубенської громади. А відсвяткуємо неодмінно потім! Коли усі наші мешканці, які стали на захист Батьківщини, повернуться додому до своїх родин живими й неушкодженими із довгоочікуваною Перемогою!
Слава Україні!