Новина


Співпраця з міжнародними благодійниками задля підтримки ВПО

Дубенська громада продовжує активно співпрацювати з міжнародними благодійними організаціями з метою надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та соціально незахищеним мешканцям.
4 жовтня було отримано гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Польський центр міжнародної допомоги» за фінансової підтримки уряду та народу Тайваню.
Для місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб благодійниками були передані пральні та сушильні машини. 
Крім того, сім'ї з дітьми та особи похилого віку з числа внутрішньо переміщених осіб, які наразі проживають у місті Дубно, та місцеві сім'ї, які опинились у складних життєвих обставинах, отримали засоби гігієни та продукти харчування.
До зустрічі із представниками Фонду долучився міський голова Василь Антонюк. Очільник міста поспілкувався з благодійниками, подякував за співпрацю та надання необхідної допомоги для потреб місцевих ВПО, розповів про реалізацію у Дубні проєкту з будівництва багатоквартирного житлового будинку для внутрішньо переміщених осіб. 
У складний час протистояння російській агресії підтримка міжнародної спільноти є вкрай важливою для України та кожної громади для подолання викликів сьогодення.