Новина


Триває підготовка до реконструкції залізобетонного мосту

Управління архітектури, будівництва та земельних питань Дубенської міської ради   повідомляємо про обмеження руху транспорту на вулицях Сурмичі та Замковій на під'їздах до  залізобетонного моста через р.Іква з 20 липня по 21 вересня 2020 року у зв'язку з проведенням реконструкції мосту. 
Передбачається, що при повному перекритті моста, рух транспорту та пішоходів буде спрямовано по нововстановленому понтонному мості. Перед початком робіт підрядною організацією буде встановлено обмежувальні  пристрої, згідно Схеми організації дорожнього руху, погодженій в Управлінні патрульної поліції  в Рівненській  області  Державної патрульної поліції Національної поліції України. Проектом реконструкції моста передбачено підсилення існуючих опор та розширення мостової споруди  до габаритів 16,2 м - ширина ; 50,1 м - довжина моста.
Також повідомляємо про початок робіт з капітального ремонту провулку Шашкевича в місті Дубно. Капітальним ремонтом передбачено влаштування нового асфальтобетонного покриття площею  983 м?. Загальна  кошторисна вартість  становить  1034208, грн.