Новина


У Дубні відбувся літературно-мистецький захід до Дня матері

Сьогодні, напередодні відзначення Дня матері, в Дубенському міському будинку культури відбулася літературно-мистецька композиція «Мамина калина». Із Днем матері присутніх вітали кращі творчі колективи та виконавці закладів культури міста.
На мистецьке дійство, організоване відділом культури і туризму Дубенської міської ради, запросили матерів та дружин загиблих воїнів міста Дубна. Для них в цей день лунали особливі слова вітань, шани та підтримки.
До гостей заходу звернулись секретар міської ради Віктор Недашковський та керуючий справами, секретар виконкому Микола Шубнік. Посадовці від імені міського голови Василя Антонюка побажали усім матерям та кожній родині міцного здоров’я, добра, Божого благословення, миру та перемоги – нашій державі! 
Найріднішим жінкам Героїв, які віддали життя за Україну, від Дубенської громади вручено пам'ятні відзнаки та подарунки. Світлу пам'ять полеглих захисників присутні вшанували хвилиною мовчання.
Програма була зіткана із найкращих номерів, наповнена енергетикою світла і тепла, словами вдячності і любові для найдорожчої людини на землі.