Новина


У понеділок Дубно прощатиметься з Героєм Віталієм Булачком

З глибоким сумом повідомляємо Дубенську громаду, що у понеділок, 12 лютого, об 11.00 годині на майдані Незалежності відбудеться прощання з полеглим у війні захисником України Віталієм БУЛАЧКОМ. 
Воїн-розвідник загинув 7 лютого 2024 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту нашої Батьківщини на Харківщині в районі населеного пункту Першотравневе Куп’янського району. Щирі співчуття рідним і близьким Героя. 
Булачок Віталій Леонідович народився 2 лютого 1996 року в селі Миляч Дубровицького району Рівненської області, навчався в місцевій школі. У 2016 році закінчив Дубенський фаховий коледж культури та мистецтва. Пізніше одружився і проживав у Дубні.
25 лютого 2022 року був призваний до лав Збройних Сил України. Служив у 14-тій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого.
Вшануймо гідно пам'ять нашого захисника, усією громадою провівши його в останню дорогу... Після загальноміського прощання з Героєм у Дубні, траурний кортеж вирушить на його рідну Дубровиччину.
Розпорядженням міського голови 12 лютого у Дубні оголошено Днем жалоби. Вічна пам’ять та слава Герою!