Новина


Управління економіки і власності Дубенської міської ради оголошує конкурс з відбору експертів-суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м.Дубно

  • Учасникам конкурсу необхідно подати такі документи:
  • - заяву на участь у конкурсі;
  • - копію установчого документа претендента; 
  • - копії кваліфікаційних документів оцінювачів; 
  • - письмові згоди оцінювачів, яких буде залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; 
  • - копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
  • - інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).
Пропозиції учасника конкурсу щодо терміну виконання (в календарних днях), розміру (в гривнях) та порядку оплати робіт з оцінки подаються в запечатаному конверті.
            Конкурс з відбору експертів-суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна, що підлягають приватизації та передачі в оренду в 2021 році, відбудеться в залі засідань Дубенської міської ради (м. Дубно, вул. Замкова, 4, 1-й поверх) 01 березня 2021 року о 11 год 00 хв.
Кінцевий термін прийому документів  - 26 лютого 2021 року.
          У випадку невідповідності документів вимогам чинного законодавства, а також у випадку подання неповного пакета документів заява на участь у конкурсі не приймається й експерт як учасник конкурсу не реєструється. 
Суб'єкт оціночної діяльності має право відкликати свою заяву до кінцевого терміну прийому документів, повідомивши про це управління.
           За детальнішою інформацією звертатися до управління економіки і власності Дубенської міської ради: 35600, Рівненська обл., м. Дубно, вул. Замкова,4, каб. 205 тел. (03656) 3-23-92