Новина


Важливі зміни внесено до бюджету міста

Під час засідання 85-ї сесії Дубенської міської ради було прийнято рішення «Про внесення  змін до бюджету міста Дубно на 2020 рік». 
Відповідно до затверджених змін, чималу суму коштів спрямовано на медичні заклади міста. Зокрема, 539,3 тис.грн. виділено на придбання рентген-апарату для міської поліклініки та 259 тис.грн. - на придбання комп'ютерів закладам охорони здоров'я. Ще 480 тис.грн. спрямовано на Дубенську міську лікарню: 300 тис.грн. - на капітальний ремонт травматологічного відділення, 80 тис.грн. - на капітальний ремонт тепломереж та котельні, 100 тис.грн. - на поточний ремонт тепловодомереж міської лікарні.
На Програму пільгового проїзду учнів у місті на 2019-2020 роки  з бюджету міста виділено 350 тис.грн., ще 100 тис.грн. передбачено на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян на залізничному транспорті. 177,1 тис.грн. спрямовано на організацію та проведення громадських робіт в рамках Програми підтримки організації  громадських робіт, спрямованих на соціальний розвиток та на інтереси територіальної громади м. Дубно на 2018-2020 роки". 
Значні кошти у бюджеті міста передбачено на житлово-комунальну галузь міста. Зокрема, 1 млн. 452,6 тис.грн. виділено на капітальний ремонт мереж вуличного освітлення на вулиці Грушевського. 500,9 тис.грн. спрямовано на капітальний ремонт теплових мереж на вулиці Кирила і Мефодія та 220,4 тис.грн. - на капітальний ремонт водопровідних мереж на цій вулиці. 200 тис.грн. виділено на капітальний ремонт даху житлового будинку по вул.Грушевського, 177. На капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення вулиць Ш.Алейхема, Наливайка  (виготовлення проектно-кошторисної документації) передбачено 91 тис.грн.
Важливу увагу при внесенні змін до бюджету приділено освітній галузі міста. Так, на капітальний ремонт (тепломодернізацію) будівлі НВК “ЗНЗ-ДНЗ” виділено 425 тис.грн. На поточний ремонт вбиралень ЗОШ №6 — 199 тис.грн. 686,6 тис.грн спрямовано на завершення капітального ремонту приміщення під інклюзивно-ресурсний центр. Для будівництва нової твердопаливної блочно-модульної котельні на альтернативних видах палива та прилеглих теплових мереж для потреб ЗОШ №7 передбачено 3 млн.грн. 1 млн. 300 тис.грн. спрямовано на реконструкцію спортивного майданчика СЗОШ №5 під мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту, 374 тис.грн. - на будівництво тенісного корту на території ЗОШ №6. Ще 1 млн. грн. виділено з бюджету міста на співфінансування реконструкції басейну ЗОШ №7.
Ще одним важливим напрямком фінансування з бюджету міста є ремонти доріг та тротуарів. Тож  600 тис.грн. спрямовано на капітальний ремонт вулиці Кирила і Мефодія від вулиці К.Острозького до вулиці Д.Галицького. 800 тис.грн. - на капітальний ремонт тротуару на майдані Незалежності від будинку 1Б до вулиці Кирила і Мефодія. По 100 тис.грн. виділено на поточні ремонти тротуарів на вулицях Свободи, Замковій, К.Острозького. Також 500 тис.грн. передбачено на співфінансування реконструкції залізобетонного мосту через р.Іква. 
Також з бюджету міста виділено 100 тис.грн. фінансової підтримки військовій частині А2755.