Новина


Відбулася чергова сесія Дубенської міської ради

10 вересня відбулася чергова сесія Дубенської міської ради. Головував на засіданні секретар міської ради Віктор Недашковський. До порядку денного сесії було внесено 332 питання.
Першочергово були розглянуті депутатські запити, які стосувались ремонту вулиць та провулків, прибудинкових територій та дахів багатоквартирних будинків; здійснення патрулювання поліцією закинутих будівель; компенсації вартості ліків для хворих на цукровий діабет.
Також депутатами міської ради прийнято два важливі звернення. Зокрема, міські обранці звернулись до голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Коваля, голови Рівненської обласної ради Сергія Кондрачука, депутатів Рівненської обласної ради щодо передачі у власність міста Дубна приміщення колишнього психоневрологічного диспансеру для подальшої його реконструкції під дошкільний навчальний заклад. Друге звернення стосувалось вирішення питання компенсацій з державного бюджету України за надані пільги окремим категоріям громадян за послуги зв'язку та пільгові перевезення окремих категорій громадян залізничним, автомобільним транспортом і спрямовувалось до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Президента України Володимира Зеленського, народного депутата України Олександра Аліксійчука.
На чергове сесійне засідання виносились питання про роботу Дубенської окружної прокуратури у першому півріччі 2021 року та Дубенського районного відділу поліції Головного управління національної поліції в Рівненській області. Так, заслуховуючи керівника поліції, депутати висловили низку запитань щодо забезпечення у місті безпеки дорожнього руху,  дотримання карантинних обмежень, охорони громадського порядку та ін..
Під час сесії затверджено Програму протидії тероризму на території м. Дубно на 2021-2026 роки, міську соціальну Програму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року, внесено зміни до бюджету Дубенської міської територіальної громади на 2021 рік. Окрім того, розглянуто понад три сотні земельних питань.