Новина


Відзначено переможців ІІ (міського) етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

22 березня у Дубні на базі Дитячо-юнацької спортивної школи відбулося закриття ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», які проходили за ініціативи Президента України Володимир Зеленський під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО".
Головною метою змагань було створити атмосферу спортивного свята серед учнів  закладів загальної середньої освіти, а також збільшити кількість учнів, які займаються спортом та ведуть здоровий спосіб життя.
174 команди з 9-ти закладів загальної середньої освіти міста Дубно виборювали можливість представляти свій заклад на ІІ територіальному етапі змагань. 
В результаті 51 команда змагалася у 5 видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, черлідинг та спортивне орієнтування за звання "Переможець територіального етапу змагань" та можливість представляти Дубенську міську територіальну громаду на ІІІ (районному) етапі.
За підсумками напруженої та захоплюючої боротьби визначились команди-переможці, які були нагороджені кубками та дипломами.
Привітати призерів та вручити нагороди завітали: міський голова Василь Антонюк, завідувач лабораторії національного виховання Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Михайло Профорук, амбасадор проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги", президент баскетбольного клубу "Рівне" Сергій Ліщук, начальник управління освіти Дубенської міської ради Наталія Іваницька, начальник відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради Ольга Кобилянська.
Отож, призерами та переможцями змагань серед закладів освіти стали:
Дубенський ліцей №1 - 3 місце у змаганнях з волейболу серед юнаків та 3 місце у змаганнях зі спортивного орієнтування; Дубенський ліцей №2 - 3 місце у змаганнях з баскетболу серед дівчат, 2 місце у змаганнях з футзалу та 2 місце у змаганнях з волейболу серед дівчат; Дубенський ліцей №3 - 3 місце у змаганнях з баскетболу серед юнаків, 3 місце у змаганнях з волейболу серед дівчат, 2 місце у змаганнях зі спортивного орієнтування та 1 місце у змаганнях з волейболу серед юнаків; Дубенський ліцей 5 - 1 місце у змаганнях з баскетболу серед дівчат, 1 місце у змаганнях з баскетболу серед юнаків та 1 місце у змаганнях з черліденгу; Дубенський ліцей №6 - 2 місце у змаганнях з баскетболу серед дівчат; Дубенський ліцей №7 - 3 місце у змаганнях з футзалу; 2 місце у змаганнях з волейболу серед юнаків, 2 місце у змаганнях з черліденгу та 1 місце у змаганнях зі спортивного орієнтування; Дубенський ліцей №8 - 3 місце у змаганнях з черліденгу, 2 місце у змаганнях з баскетболу серед юнаків, 1 місце у змаганнях з волейболу серед дівчат, 1 місце у змаганнях з футзалу.
Також за сприяння проведенню, належне суддівство та популяризацію спорту серед здобувачів освіти Дубенської міської територіальної громади у 2023-2024 навчальному році в рамках Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнській шкільні ліги" Подяками міського голови нагороджені: тренери-викладачі Дитячо-юнацької спортивної школи Дубенської міської ради Віта Лапхан , Георгій Лапхан, Василь Собчук, Василь Іщук, Світлана Солоненко, Олексій Мазурку та заступник директора Лілія Приходько; вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти міста Дубно Андрій Горбачук, Юрій Логвинчук, Любомир Горнійчук, Василь Бованко, Андрій Губиш, Олег Ковальчук, Назарій Демидюк, Петро Канюк та Михайло Вітерук; хореограф, керівник студії бального танцю "Хеппі хобі" та студії східного танцю "Халіджи" Алла Сокол; хореограф, керівник зразкового ансамблю танцю "Пролісок" комунального закладу "Дубенський міський будинок культури" Дубенської міської ради Світлана Гримак; методист організаційно-масового відділу Рівненський центр національно-патріотичного виховання туризму, краєзнавства Леонід Ольховик , керівники гуртків закладу Надія Самборська та Федір Левчук; керівники гуртків КЗ "Дубенський центр національно-патріотичного виховання та туризму" Надя Самчук та Володимир Сухолейстер; заступник міського голови Дубенської міської ради Михайло Метелюк; начальник управління освіти Дубенської міської ради Наталія Іваницька; головний спеціаліст відділу загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти управління освіти Дубенської міської ради Олена Олійник; начальник відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради Ольга Кобилянська; заступник начальника відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради Віталій Новосад; головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради Богдан Кучмей; консультант КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Наташа Кравець. 
Бажаємо переможцям ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" успіхів та майбутніх перемог у наступних етапах змагань!