Новина


Виконання робіт в рамках місячника благоустрою міських територій

У плані проведення місячника благоустрою міських територій до Великодня комунальними підприємствами, бюджетними установами, підрядними організаціями різних форм власності та громадянами міста ведеться активна робота з прибирання та впорядкування міських територій та об'єктів благоустрою.
КП “Дубноводоканал” проводиться очистка вулиць міста від піску та грунту, що накопичився за зиму. Задіяно працівників підприємства та всю наявну сміттєприбиральну техніку.
КП “Зелене господарство” завершується формована обрізка крон дерев і кущів, проводиться весняний обробіток квітників.
ТОВ “Житловик-Дубно” ведуться роботи з прибирання прибудинкових територій, вивезенню гілок дерев, кущів та рослинних залишків.
Підрядними організаціями розпочато ямковий ремонт дорожнього покриття вулиць з використанням гарячих асфальтобетонних сумішей.
У поточному році продовжено роботи з облаштування контейнерних майданчиків. Вже завершено роботи з влаштування мощення та огородження контейнерного майданчика на вулиці М. Грушевського,158, тривають роботи на вулиці Семидубській.
На майдані Незалежності проведено поточний ремонт підпірної стінки та елементів мощення. Встановлено додатково 3 флагштоки.