Новина


Внесено необхідні зміни до бюджету міста

31 січня відбулося ІІ пленарне засідання чергової 47 сесії Дубенської міської ради. На засіданні внесено необхідні зміни до бюджету Дубенської міської територіальної громади на 2023 рік. Вони стосувалися видатків на обороноздатність області та на заробітну плату освітянам.
Зокрема, на виконання рішення Ради оборони області №22 від 26.01.2023 року, затверджено субвенцію обласному бюджету на заходи обласної програми з питань оборонної роботи в Рівненській області у сумі 11 мільйонів 100 тисяч гривень за рахунок зменшення асигнувань резервного фонду.
Також проведено перерозподіл коштів по управлінню освіти, зменшивши видатки на оплату комунальних послуг та енергоносіїв на суму 2 мільйони 911 тисяч гривень та збільшивши об'єм видатків в аналогічній сумі на заробітну плату педагогічним працівникам ліцеїв міста та Дубенської початкової школи.
Аналогічно зменшено видатки на спожиті енергоносії по дитячих дошкільних закладах на суму 44 тисячі 460 гривень. Ці кошти спрямовано на оплату праці працівникам інклюзивно-ресурсного центру.