Новина


Внесено зміни до бюджету Дубенської міської територіальної громади

19 лютого під головуванням міського голови Василя Антонюка відбулась позачергова 7 сесія Дубенської міської ради. Під час сесійного засідання депутати внесли зміни до бюджету Дубенської міської територіальної громади на 2021 рік.
Зокрема, 2,7 мільйонів гривень депутати передбачили на капітальний ремонт вулиць Кирила і Мефодія та Львівської.
Ще 1,5 мільйона гривень спрямовано на продовження реконструкції басейну Дубенської ЗОШ №7.
Також виділено кошти на співфінансування робіт по проєкту "Теплі школи та садочки – запорука здоров’я дітей: комплексний проект з підвищення енергоощадливості освітніх закладів міста Дубно» програми Європейського Союзу «Угода мерів – Демонстраційні проекти», а саме: 9,9 мільйонів гривень - на будівництво котельні ЗОШ №7; 250 тисяч гривень - на капітальний ремонт системи опалення ЗОШ №6 та 610 тисяч гривень - на капітальний ремонт теплотраси до ЗОШ №6; 941 тисячу 453 гривні - на капітальний ремонт фасаду НВК «ЗНЗ-ДНЗ». 
300 тисяч гривень спрямовано на капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по вулиці Грушевського, 177 та 200 тисяч гривень - на капітальний ремонт даху ЗНЗ №3.
По 500 тисяч гривень виділено на міську Програму розвитку державно-церковних відносин та реставрацію пам'ятки архітектури місцевого значення ХVІ століття - дубенської синагоги. 
Також 40 тисяч гривень виділено на придбання КП “Дубноводоканал” двох помп для відкачування води та 30 тисяч гривень - на придбання паливно-мастильних матеріалів для роботи помп.
50 тисяч гривень передбачено на проєктування скейтпарку в парку афганців.
40 тисяч гривень спрямовано на поточний ремонт міської поліклініки. 
Окрім того,  депутати виділили субвенцію в сумі 671 тисячу 700 гривень Дубенському районному бюджету на погашення заборгованості з заробітної плати працівників районного будинку культури та районної бібліотеки.  
На попередній сесії, 12 лютого, депутати затвердили збільшення видатків на понад 1,5 мільйона гривень на галузь охорони здоров'я, зокрема:
500 тисяч гривень — видатки за спожиті енергоносії пологового будинку та поліклініки;
500 тисяч гривень — капітальний ремонт котельні, монтаж твердопаливного котла в котельні міської лікарні;
120 тисяч гривень — на виготовлення проєкту встановлення генератора електроживлення в міській лікарні;
100 тисяч гривень — на придбання продуктів харчування для міської лікарні;
49 тисяч гривень — на придбання оргтехніки для міської поліклініки;
69 тисяч гривень- придбання спецхарчування і спецлікування хворим на орфанні захворювання;
66 тисяч гривень — відшкодування вартості імунодепресивних препаратів хворим з донорською ниркою;
20 тисяч гривень — відшкодування вартості наркотичних препаратів онкохворим жителям міста. 
Також було затверджено кошти у сумі 61 тисяча 200 гривень, передані Тараканівською ОТГ на придбання інсуліну хворим на цукровий діабет жителям Тараканівської громади.