Новина


Володарем Кубка міського голови у дитячому турнірі з футболу в 2024 році стає команда ДЮСШ “Дубно”!

30 травня проведено перший Дитячий турнір з футболу на Кубок міського голови у 2024 році з нагоди Дня захисту дітей. Матчі турніру проходили на стадіоні “Спартак” в місті Дубно. У змаганнях взяли участь десять дитячих команд, а саме: “Єврошпон” Смига”, “Єврошпон” Радивилів, РОК ДЮСШ-2 “Спартак” Рівне, ДЮСШ “Верес” Рівне,  ДЮСШ “Верес-2” Рівне, “Кристал” ДЮСШ Дубно, “Бастіон” Дубно, ФК Дубно, ДЮСШ Дубно та ДЮСШ Дубно-2. 
На відкритті спортивного заходу були присутні міський голова Василь Антонюк, секретар міської ради Віктор Недашковський, начальник відділу у справах молоді та спорту Ольга Кобилянська та перший заступник Рівненської обласної асоціації футболу Олександр Гіль. Під час проведення урочистої церемонії відкриття для всіх присутніх виступила команда з черлідингу Дубенського ліцею №7. З вітальним словом виступив міський голова Василь Антонюк та перший заступник Рівненської обласної асоціації футболу Олександр Гіль, які зазначили про важливість розвитку дитячого футболу та його підтримку.
Розпочався турнір із матчів групового етапу, в результаті якого команди були розділені на дві групи - Ліга чемпіонів та Ліга Європи. Команди в лігах відіграли свої матчі, за підсумками яких визначались місця з першого по четверте. У результаті запеклих і захоплюючих футбольних баталій команди здобули такі призові місця:
Ліга чемпіонів.
1. ДЮСШ Дубно
2. ДЮСШ “Верес-2” Рівне
3. “Кристал”ДЮСШ Дубно
4.  РОК ДЮСШ-2 “Спартак” Рівне
5.“Єврошпон” Смига”
Ліга Європи.
1. ДЮСШ “Верес-2” Рівне
2. ФК Дубно
3. ДЮСШ Дубно-2
4.“Бастіон” Дубно
5. “Єврошпон” Радивилів
На урочистій церемонії нагородження всіх призерів вітали своїми виступами команди з черлідингу Дубенського ліцею №5 та Дубенського ліцею №8. Без подарунків не залишилась жоден учасник. Команди отримали кубки, медалі та дипломи від Дубенської міської ради,  футбольні м`ячі від Рівненської обласної асоціації футболу та солодкі призи від спонсора приватного підприємця Тараса Дака. Крім командних були вручені й індивідуальні призи від ТМ GERA, пам`ятні статуетки від Дубенської міської ради кращим гравцям турніру.
Турнір організований Дубенською міською радою, Рівненською обласною асоціацією футболу, Дубенською міською федерацією футболу та за підтримки міського голови!