Новина


З 23 жовтня у Дубні - «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки

22 жовтня під час позачергового засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубно прийнято рішення встановити з 23 жовтня 2021 року на території м. Дубно "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом.
Структурним підрозділам міської ради та Дубенському управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області потрібно запровадити посиленні заходи контролю за дотриманням карантинних обмежень на території міста Дубно, які відноситься до “помаранчевого” рівня епідемічної небезпеки.
Керівникам медичних закладів міста необхідно забезпечити готовність закладів охорони здоров'я до прийому хворих на COVID-19, виявлення та реєстрацію осіб з підозрою захворювання, відповідно до стандартів МОЗ України.
Відділу охорони здоров'я міської ради, Дубенському районному відділу ДУ "Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України",  слід забезпечити дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на території міста Дубно, здійснювати щоденну оцінку епідемічної ситуації, збільшити кількість тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції та експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу.
Посилений контроль за дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, на території міста доручено забезпечити Дубенському відділу поліції ГУ Національної поліції в Рівненській області.