Новина


З 24 лютого на території міста Дубно встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки

22 лютого під головуванням міського голови Василя Антонюка відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубно. На засіданні було розглянуто питання «Про продовження карантину та обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території міста Дубно гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом».
З метою запобігання поширенню на території міста Дубно гострої респіраторної хвороби COVID-19, відповідно до вимог діючого законодавства, заслухавши доповідачів та обговоривши питання порядку денного, комісія вирішила продовжити карантин на території міста Дубно до 30 квітня 2021 року. 
Залежно від епідемічної ситуації на території міста буде встановлюватись "зелений", "жовтий", "помаранчевий" або "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. 
З 24 лютого 2021 року на території міста Дубно встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Рішенням комісії визначено ряд робіт та їх виконавців для запобігання поширенню у місті гострої респіраторної хвороби COVID-19. 
З протоколом засідання, у якому міститься перелік діючих обмежень та заборон, можна ознайомитись за посиланням https://dubno-adm.gov.ua/covid-19.html (протокол №4).
Шановні дубенчани! Просимо: дотримуйтеся всіх рекомендацій та будьте соціально відповідальними. Від цього залежить життя і здоров'я оточуючих, ваших близьких та успіх у боротьбі з коронавірусною хворобою!