Новина


Завтра у Дубні відбудеться прощання з Героєм Сергієм Онєгіним

Зі скорботою повідомляємо Дубенську громаду про ще одну непоправну втрату - 2 листопада на Донеччині у бою за нашу Батьківщину загинув дубенчанин ОНЄГІН Сергій Євгенович - стрілець-помічник гранатометника механізованого батальйону. 
Сергій був призваний на військову службу по мобілізації до складу 53 ОМБр. Коли призвали на службу, не роздумуючи пішов виконувати чоловічий обов’язок. Був відданим і відповідальним солдатом й віддав своє життя під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України. Щирі співчуття рідним і близьким Героя. 
Прощання з воїном відбудеться завтра, 9 листопада, об 11.00 годині на майдані Незалежності. Після прощальної церемонії чин похорону буде звершено у Свято-Іллінському соборі м.Дубно.
А сьогодні, 8 листопада, наш мужній земляк назавжди повертатиметься на свою малу батьківщину, до Дубна. Шлях траурного кортежу проляже через вулицю Т.Шевченка (від літака) через майдан Незалежності до вулиці Садової орієнтовно о 15.30 годині. Просимо усіх, хто має змогу, вийти й зустріти “живим коридором” нашого Героя.
Вшануймо гідно пам'ять Захисника України, всією громадою провівши його в останню дорогу... 
Розпорядженням міського голови 9 листопада у Дубні оголошено Днем жалоби.
Вічна пам’ять та слава Герою!