Новина


Дубенчани віддали останню шану воїнам-Героям

Сьогодні сотні дубенчан прийшли на майдан Незалежності, щоб віддати данину шани воїнам-землякам Василю Тимощуку та Ігорю Бейнару.
Рядовий Тимощук Василь Леонідович, 1970 року народження, загинув 28 травня 2023 року під час танкового обстрілу, виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Іванівка Куп'янського району Харківської області. Василь Леонідович був хорошою людиною, люблячим чоловіком і татусем, вдячним сином, хорошим братом і надійним другом.
30 травня 2023 року раптово обірвалося життя солдата Бейнара Ігоря Айгаровича, 1981 року народження. Від початку повномасштабного вторгнення Ігор одним із перших добровольців Дубенщини вступив до лав Збройних Сил України - пройшов службу в 130-ому окремому розвідувальному батальйоні, виконував бойові завдання у Житомирській та Київській областях. У Ігоря Айгаровича залишилось двоє неповнолітніх діток.
Прихиливши коліна та схиливши голови в глибокій скорботі, з пошаною та усіма військовими почестями громада зустріла своїх Героїв.
Попрощатися з полеглими військовослужбовцями разом із родиною, громадою та військовими побратимами прийшли міський голова Василь Антонюк, начальник Дубенського РТЦК та СП Анатолій Кононов, депутати та працівники Дубенської міської ради, небайдужа громадськість.
Священники Православної церкви України на чолі з благочинним о.Василем Лозинським відслужили поминальну панахиду.
Після прощання траурна процесія вирушила до останніх місць спочинку воїнів...
Щирі співчуття рідним та близьким!
Вічна пам'ять і слава Героям!