Новина


Серед нинішніх рішень виконкому - про закінчення опалювального сезону

Сьогодні, 28 березня, міський голова Василь Антонюк провів засідання виконавчого комітету. Ухвалили рішення із близько півсотні питань порядку денного.
Першочергово члени виконавчого комітету розглянули питання про закінчення опалювального сезону 2023-2024 року. У зв'язку із підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря, вирішено закінчити опалювальний сезон 2023-2024 року в місті Дубно 31 березня 2024 року. Разом з тим, дозволено продовжити роботу котельні КНП “Дубенська міська лікарня” та автономних котелень закладів освіти міста до 15 квітня 2024 року в залежності від температурних показників.
Затверджено План заходів з реалізації пропозицій та рекомендацій за результатами державного фінансового аудиту бюджету Дубенської міської територіальної громади за період з 01.01.2021 по 30.09.2023, котрі стосуються переважно отримання додаткових надходжень до бюджету.
Ухвалено 20 рішень щодо захисту прав неповнолітніх. Зокрема, надання дітям з родин ВПО статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
Кілька питань порядку денного стосувалися соціального захисту громадян та благоустрою міста.
Усі рішення будуть оприлюднені на сайті міської ради у відповідній вкладці.