Новина


У Дубенській громаді відзначили медичних працівників

У Дубенській громаді відзначили медичних працівників
Напередодні Дня медичного працівника міський голова Василь Антонюк привітав медиків громади з професійним святом, яке відзначатимуть 27 липня. Очільник міста висловив слова поваги та вдячності медикам за вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я, високий професіоналізм, надання медичної допомоги населенню Дубенської громади. 
Долучилися до вітань і подякували колективам медичних закладів за нелегку щоденну працю та прагнення до самовдосконалення в. о. начальника відділу охорони здоров'я Дубенської міської ради Артур Биць, директор міської поліклініки Володимир Сорока та директор Дубенської міської лікарні Віктор Красовський.
З нагоди професійного свята медичних працівників було відзначено почесними відзнаками та грамотами Дубенської міської ради, відділу охорони здоров'я та профспілкового комітету. 
Шановні медики! Дякуємо за Вашу людяність, за повернуте здоров’я та врятовані життя. За те, що допомагаєте відновлюватися пораненим військовослужбовцям та сприяєте реабілітації внутрішньо переміщених осіб. Сердечно бажаємо вам сил, витримки, міцного здоровʼя, мирного неба над головою. Нехай ваші зусилля гідно оцінюються, а добро та щедрість душі, даровані людям, повертаються сторицею!