Новина


Благодійна допомога для жителів міста Дубно

Благодійна допомога для жителів міста Дубно
Рівненський обласний благодійний фонд "Наше Майбутнє" в рамках реалізації проєкту "Надання цільової допомоги домогосподарствам" інформує про можливість отримання благодійної допомоги для жителів міста Дубно.
Внутрішньо переміщені особи та мешканці громади, що перебувають у скрутному становищі, зможуть отримати благодійну допомогу у вигляді відшкодування грошових коштів на купівлю товарів першої необхідності (продукти харчування, лікарські препарати та інше).
Для цього необхідно заповнити заяву на отримання благодійної допомоги та надати необхідні документи (при обов'язковій наявності оригіналів), після чого відбудеться розгляд заявок та сформується список осіб, що отримають благодійну допомогу.
Після надання оригіналу чека на придбання товарів, таким жителям громади будуть  відшкодовані кошти за придбання визначених товарів.
Форми документів для заповнення:
Анкета
Заява
Заповнені документи ви можете приносити до Центру надання адміністративних послуг Дубенської міської ради (вул. Замкова, 4), після чого вони будуть передані на опрацювання Фонду.