Новина


Здобутки збірної команди Дубна на обласній спартакіаді серед допризовної молоді

З 23 по 25 квітня збірна міська команда, яку представляли учні закладів загальної середньої освіти міста Дубна, взяла участь в обласному етапі Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді. Загалом учасниками спартакіади стали 8 команд (по 10 осіб в кожній) з різних міст Рівненщини. 
Основними завданнями проведення Спартакіади є формування та пропаганда здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму, залучення молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту, як однієї з форм підготовки молоді до військової служби та підведення підсумків спортивної роботи з допризовною молоддю серед районів (міст) області. 
У Костополі учасники змагалися в бігу на 100м, 3000м,  підтягуванні на перекладині та метанні гранати Ф-1. Рівне приймало змагання з плавання на 50м та стрільби з пневматичної гвинтівки. В місті Острог юні спортсмени долали смугу перешкод.
Збірна міська команда Дубна здобуває наступні призові місця:
1 місце - у командному підсумку результатів зі стрільби з пневматичної гвинтівки;
2 місце -  Олександр НІКОЛАЙЧУК (Дубенський ліцей № 6) у стрільбі з пневматичної гвинтівки  з результатом 88 очок;
3 місце - Дмитро ПАНАСЮК (Дубенський ліцей №1) у метанні гранати Ф-1 з результатом 49,75 метрів.
У підсумку змагань команда посідає загальнокомандне 6 місце. 
Участь у змаганнях відбулась за сприяння та фінансової підтримки управління освіти та відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради. 
Бажаємо юним дубенчанам подальших перемог та успіхів у змаганнях!