Новина


До уваги жителів м.Дубно!

25 жовтня 2020 року в Україні відбудуться чергові місцеві вибори. З метою виготовлення якісних списків виборців Центральна виборча комісія надала вам можливість перевірити себе у Державному реєстрі виборців, не виходячи з дому. Для цього на офіційному сайті “Державний реєстр виборців” достатньо перейти на закладку “Кабінет виборця”. 

Кабінет виборця

Скориставшись електронними сервісами, ви зможете дистанційно подати звернення/запити до відділу ведення Державного реєстру виборців Дубенської міської ради щодо свого включення, внесення змін до ідентифікаційних персональних даних, зміни виборчої адреси. Зауважимо, що змінити виборчу адресу можна до 9 вересня 2020 року включно.
Якщо у вас немає доступу до інтернету, зверніться з паспортом до відділу ведення Державного реєстру виборців за адресою: м.Дубно, вул. Замкова, 4,  кабінет 204 з 9.00 до 16.00 год. (обідня перерва з 13.00 до 14.00 год.), крім вихідних.  Тел. 3-23-93.
Не залишайте перевірку на останній день, якщо є сумніви — звертайтеся зараз!
Особливо це стосується осіб, яким у 2020 році виповнилося 18 років, які нещодавно змінили прізвище або отримали громадянство, які прибули із закордону, які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців.
Звертаючись до нас, ви не витратите багато часу, але будете впевнені, що у день  голосування  ніщо не завадить вам проголосувати за обраного вами кандидата.
Не упустіть нагоду скористатися своїм виборчим правом!