Новина


Дубенчани віддали останню шану Герою Віталію Булачку

Сьогодні дубенчани віддали останню шану відважному воїну-розвіднику Віталію БУЛАЧКУ, який героїчно загинув 7 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту нашої Батьківщини в районі населеного пункту Першотравневе на Харківщині. 
Віталій Булачок народився і закінчив школу в селі Миляч Дубровицького району. Продовжив навчання у Дубенському фаховому коледжі культури та мистецтва, випускник 2016 року спеціалізації "Народне інструментальне мистецтво (народні інструменти)”. У 2018-2019 роках проходив військову строкову службу в ЗСУ. 25 лютого 2022 року був мобілізований. З 10 травня 2022 року служив у 14-тій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. 
2 лютого Віталію виповнилося 28... А через кілька днів його молоде життя обірвалося на фронті внаслідок ворожого обстрілу. У невимовному горі залишились мати, сестра, молода дружина та маленька донечка Героя. Щирі співчуття рідним і близьким!
На майдані Незалежності міста Дубно поминальну панахиду відслужили священники Дубенського благочиння Православної Церкви України на чолі з благочинним о.Василем Лозинським.
До молитви за упокій душі спочилого воїна разом із родиною, громадою та військовими побратимами доєдналися міський голова Василь Антонюк, начальник Дубенського РТЦК та СП Анатолій Кононов, посадовці, депутати, працівники міської ради та інших виконавчих органів, небайдужа громадськість.
Після загальноміського прощання з Героєм у Дубні, траурний кортеж вирушив на його рідну Дубровиччину.
Вічна пам‘ять та слава Герою!