Новина


Дубенська міська громада - у трійці найактивніших спортивних громад Рівненщини

2 лютого у Рівному в будинку профспілок відбулося спільне засідання управління у справах молоді та спорту обласної військової адміністрації та територіальної організації “ВФСТ “Колос” у Рівненській області. Дубенську територіальну громаду представляла начальник відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради Ольга Кобилянська.
Під час засідання підведено підсумки участі територіальних громад в обласних спортивних іграх Рівненщини на 2022 року, обговорено календарний план на 2023 рік та здійснення методичної роботи з питань фізичної культури та спорту в територіальних громадах.
Звертаючись до представників громад, начальник управління у справах молоді та спорту обласної військової адміністрації Віталій Ліпський наголосив на важливості підтримки спортивного фронту, збереженні мережі спортивних закладів у період військового стану та покращенні участі громад у обласних спортивних заходах.
На завершення заходу організатори нагородили найактивніші громади Рівненщини у спортивних іграх за підсумками 2022 року. Приємно, що Дубенська міська громада увійшла до трійки кращих та посіла третє місце. Адже впродовж року, хоча він був нелегким, усі Дубенські фізкультурно-спортивні товариства та федерації Дубна спільно з відділом у справах молоді та спорту Дубенської міської ради доклали чималих зусиль аби взяти участь у обласних заходах з різних видів спорту.