Новина


Як малята у НВК "ЗНЗ-ДНЗ" дізнавалися про енергоощадність

Тематичний захід про те, що таке енергія та як її берегти, було проведено у НВК "ЗНЗ-ДНЗ". На простих та достпуних прикладах діткам розповіли про різні види енергії, про їх важливість у нашому житті, а також про те, що необхідно бережливо ставитися до них. Окрім пізнавальної презентації дітлахи їз задоволенням переглянули тематичний мультиплікаційний фільм і жваво обговорювали його. Також багато хто з них поділився домашніми секретами енергоощадження.
А ще їм відкрили велику таємницю про те, що їхня школа-сад скоро теж перетвориться на найкомфортніший та найенергоефективніший навчальний заклад у місті Дубно.
На завершення усі без винятку отримали гарні та корисні подарунки від команди проєкту "Теплі школи та садочки...", а також від Команди підтримки м. Львів. Це були екологічні торбинки для води та термометри зі спеціальною шкалою, котра орієнтує на енргоощадження. Тут же учасників заходу і навчали розуміти такі термометри.
Проєкт "Теплі школи та садочки..." фінансується Європейським Союзом в рамках Програми "Угода мерів - Демонстраційні проекти"