Новина


ОПЕРАТИВНО ПРО COVID-19 У ДУБНІ

Станом на 15 годину 27 квітня епідемічна ситуація з коронавірусною інфекцією в Дубно наступна:  підтверджених випадків захворювання  - 14, у тому числі: з міста - 12, з району - 2. З них 2 знаходяться на стаціонарному лікуванні у міській лікарні, а 12 - на амбулаторному лікуванні.
За останні дві доби отримано 34 результати дослідження з допомогою ПЛР-тестів, серед дубенчан було отримано 3 позитивних результати (всі з міста Дубно). За цей період виписано з інфекційного стаціонару 5 хворих, які переведені на амбулаторне лікування. Всього за період карантину обстежено 36 медичних працівників, які були у контакті з хворими на COVID-19, з позитивним результатом було 2 (один з лікувального закладу міста Дубно, та один з обласної лікарні).
В інфекційному відділенні міської лікарні на лікуванні та під наглядом перебувають 13 пацієнтів. ( 2 - з Дубенщини і 11 - з інших районів області: 9 - жителі Радивилівщини та 2 - з Млинівщини).
У 9 пацієнтів лабораторно підтверджено інфікування COVID-19. 
За дві останні доби 5 пацієнтів було виписано на амбулаторне доліковування у зв’язку з покращенням стану здоров’я. Прибуло - 3 пацієнтів.
Пологовий працює у звичному режимі. Хворих на COVID-19 на даний момент у закладі немає.
У суботу по переводу з перинатального обласного центру була спрямована жінка на родорозрішення. Жінка народила здорову дитину та була переведена на доліковування у інфекційне відділення Дубровицької центральної районної лікарні.