Новина


Підписано Меморандум про співпрацю між Фондом енергоефективності та Дубенською міською радою

Сьогодні, 12 травня, міський голова Василь Антонюк та відповідальні працівники міської ради взяли участь у вебінарі «Можливості термореновації багатоквартирних будинків за підтримки Фонду енергоефективності та міської ради - Презентація Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків ЕНЕРГОДІМ», організованого ДУ «Фонд енергоефективності».
Учасниками вебінару обговорено можливості термореновації багатоквартирних будинків за підтримки Фонду енергоефективності та міської ради.
Під час заходу підписано Меморандум про співпрацю між Фондом енергоефективності та Дубенською міською радою, згідно з яким Фонд допомагатиме у розробці та адаптуванні місцевих програм енергоефективності для ОСББ. Програма передбачає грантову підтримку Фонду для ОСББ у розмірі до 70% для реалізації проєктів з термомодернізації власних будинків та даватиме можливість ОСББ модернізувати свої будинки, продовжити строк їхньої експлуатації, покращити комфорт для проживання та зменшити плату за комунальні послуги.