Новина


Проектно-кошторисна документація по ЗОШ № 7 відправлена на експертизу

Завершена розробка та уже відправлена на експертизу проектно-кошторисна документація «Будівництво нової твердопаливної блочно-модульної котельні, що працює на альтернативних видах палива (тріска деревини), з реконструкцією теплових мереж мікрорайону «Цукровий завод», для потреб ЗОШ І-ІІІ ст. №7».
Згідно документації передбачені:
-реконструкція існуючої схеми теплопостачання із встановленням нового сучасного екологічного паливовикористовуючого обладнання, що характеризується низькими показниками емісії забруднюючих речовин в атмосферне повітря і відповідно попереджає їх понаднормовий викид та збільшення фонового рівня забруднення повітряного середовища;
-та забезпечення якісним та дешевим теплопостачанням споживачів від власної котельні, обладнаної сучасним енергозберігаючим котельним обладнанням з високим коефіцієнтом корисної дії (ккд) та регулювальною автоматикою, що сприятимуть економії та раціональному використанню паливно-енергетичних ресурсів.
Нагадаємо, що документація була розроблена приватним підприємством Проектно-наукове виробниче бюро «ТЕПЛО-ЦЕНТРБУД» (м. Львів).
Експертизу проводитиме ДП «Західний експертно-технічний центр» (м. Львів).