Новина


У Дубні вшанували жінок, чиї сини та чоловіки загинули на Сході України

16 травня, у день православного свята жінок-мироносиць, у Дубенському міському будинку культури відбувся святковий концерт «Мелодії маминого серця» з нагоди Дня матері. 
На захід були запрошені особливі гості - матері та дружини загиблих учасників АТО/ООС з міста Дубна та об’єднаного Дубенського району.
З вітальним словом до присутніх жінок звернулись міський голова Дубенської територіальної громади Василь Антонюк та перший заступник голови Дубенської РДА Борис Курицький.
“Шановні матері! Щиро дякую вам! Ви виростили справжніх захисників України - справжніх Героїв. На жаль, страшна війна, яка прийшла на наші землю, забрала у вас найцінніше. Ми дякуємо вам за героїзм ваших дітей. Низько вклоняємось Вам, дорогі Матері за ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Здоров'я вам, миру і добробуту, тепла і благополуччя”, - зазначив Василь Антонюк.
Керівники вручили квіти та подарунки матерям, бабусям та дружинам, сини та чоловіки яких загинули на Сході України. Цього дня кожного загиблого Героя присутні у залі Будинку культури згадали поіменно, їх пам'ять вшанували хвилиною мовчання, стоячи аплодували матерям.
Чудову концертну програму, сповнену патріотичних композицій, підготували творчі колективи міста. Варто зазначити, що цей концерт став першим заходом, який проводився у Будинку культури з початку пандемії та після передачі закладу на баланс міста.  
Організатори та артисти намагалися хоча б трішки розрадити та порадувати цих мужніх жінок, сини та чоловіки яких поклали життя заради захисту України.