Новина


Управління економіки і власності Дубенської міської ради оголошує аукціон

 

Управління економіки і власності Дубенської міської ради оголошує аукціон на передачу в оренду частини приміщення першого поверху будівлі головного корпусу, площею 24,4 кв.м, за адресою: Рівненська обл., м. Дубно, вул. Львівська, 73


Характеристика об’єкта оренди:


Частина приміщення першого поверху будівлі головного корпусу, площею 24,4 кв.м, триповерхової цегляної будівлі головного корпусу міської лікарні за адресою: Рівненська обл., м. Дубно, вул. Львівська, 73.

Технічний стан об’єкта задовільний.

Строк оренди – 5 років.

Суборенда не допускається.

Профіль використання – розміщення аптечного пункту.

Проєкт договору оренди – додається.

Стартова орендна плата:

  • для електронного аукціону – 2676,82 грн.

  • для аукціону зі зниженням стартової ціни – 1338,41 грн (частина 11 ст.13 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»);

  • для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 1338,41 грн (частина 13 ст.13 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»).


Умови, на яких проводиться аукціон:


- режим роботи аптечного пункту – цілодобово, без вихідних;

- орендар повинен підтримувати функціонал електронного рецепта та укласти договір реімбурсації з Національною службою здоров’я України, який має включати відпуск лікарських засобів за групами станів (нозологій):

*серцево-судинні та цереброваскулярні захворювання, цукровий діабет 2 типу та хронічні хвороби нижніх дихальних шляхів;

*нецукровий діабет;

*інсуліни людські (картриджі та шприцручки з доплатою), інсуліни аналоги (з доплатою), інсуліни людські (флакони безоплатно), інсуліни людські ( картриджі та шприцручки безоплатно), інсуліни аналоги(безоплатно);

*розлади психіки та поведінки, епілепсія;

- місце реєстрації та сплати податків у Дубенській міській територіальній громаді.


  1. Мінімальний крок підвищення стартової орендної плати під час аукціону: 1%

  2. Гарантійний внесок: 5353,64 грн.

  3. Реєстраційний внесок: 670,00 грн.

  4. Авансовий платіж

До укладення договору оренди або в день підписання такого договору переможець електронного аукціону зобов’язаний сплатити на рахунок, зазначений орендодавцем, орендну плату (авансовий платіж з орендної плати) у розмірі 1 (однієї) місячної орендної плати, визначеної за результатами проведення аукціону.

  1. Кількість кроків аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 1.

При оцінці наданих конкурсних пропозицій застосовуватиметься критерій – найвища ціна.


Дата проведення електронного аукціону – 15.05.2023


Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні та електронному аукціоні зі зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин для проведення електронного аукціону.

Додаткова інформація:


Перерахування гарантійного та реєстраційного внеску здійснюється на поточний рахунок організатора відкритих торгів (аукціонів), на електронному майданчику якого зареєструвався учасник.

Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внеску доступні за посиланням:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2


Реквізити для перерахування операторами електронних майданчиків реєстраційних та гарантійних внесків потенційних орендарів в національній валюті:


Одержувач: Управління економіки і власності Дубенської міської ради

Рахунок UA738201720355569001001029475

(для перерахування реєстраційного внеску)

Рахунок UA738201720355569001001029475

(для перерахування гарантійного внеску)

Банк одержувача: Державна казначейська служба України, м. Київ

МФО 820172 Дубенське УДКСУ

Код згідно з ЄДРПОУ 34134055


Контактні дані орендодавця з питань оренди:


ekon@dubno-adm.rv.ua

тел. (03656) 3-23-92

Рівненська обл., м. Дубно, вул. Замкова, 4 (каб.205)