Новина


Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

25 травня відбулося засідання виконавчого комітету Дубенської міської ради, яке провів міський голова Василь Антонюк. На засіданні було розглянуто 36 питань порядку денного.
Особливу увагу члени виконавчого комітету приділили розгляду питання про підсумки опалювального сезону 2022-2023 років та підготовку підприємств, установ і організацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років. У рамках даного питання було затверджено відповідні заходи з підготовки об'єктів усіх галузей міста до роботи в опалювальний період, про що виконавці зобов'язані звітувати виконкому щомісячно.
Міський голова наголосив, що загроза настання негативних наслідків, особливо в осінньо-зимовий період, є постійною, доки триває війна з рф, тому важливо готуватись до викликів, які можуть бути. Разом з тим, було повідомлено, що усі комунальні підприємства, котрі забезпечують життєдіяльність міста, забезпечені генераторами чи іншими джерелами живлення, усі котельні обладнані котлами для альтернативного опалення.
Також виконком погодив утворення при Дубенському міському центрі соціальних служб Центру соціально-психологічної  підтримки. Даний заклад створюється з метою соціально-психологічної підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих військовослужбовців, захисників/захисниць та їх родин, осіб, які отримали поранення, були у полоні або під окупацією, цивільних осіб, які пережили травматичний досвід, внутрішньо переміщених осіб, в рамках Проєкту «Психосоціальна підтримка в Україні» PRO_MentalHealth, який реалізується Фондом міжнародної солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк крайового господарства), Європейською Комісією та програмою “Підтримка демократії” Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
З метою забезпечення підвищення загального рівня безпеки, зменшення кількості правопорушень, забезпечення безпеки населення міста, усунення передумов для вчинення правопорушень, а також налагодження дієвої співпраці органів пробації та місцевих органів виконавчої влади схвалено Програму профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Дубенської міської територіальної громади.
Окрім того, на засіданні виконавчого комітету прийнято низку рішень житлово-комунального, економічного та соціального характеру.