Новина


Молодіжною радою підведено підсумки роботи та окреслено плани на майбутнє

15 березня відбулося чергове засідання Молодіжної ради, яка діє при виконавчому комітеті Дубенської міської ради. Під час зустрічі голова ради, студентка Дубенського педагогічного фахового коледжу РДГУ Марія Коноба підвела підсумки роботи упродовж 2023 року, коротко розповівши про заходи, до проведення та організації яких долучались члени ради. Cтудентка Дубенського педагогічного фахового коледжу РДГУ Ірина Чорнобай поінформувала про реалізацію проєкту «База» в межах програми UPSHIFT, метою якого було створення активної молодіжної спільноти навколо молодіжного простору в нашому місті. 
Кожен учасник Молодіжної ради охоче поділився своїми планами та ідеями на поточний рік, серед яких основними були: проведення молодіжного квесту та майстер-класу до Великодніх свят; реалізація проєкту “Кіно Просто Неба” та молодіжного пікнік-паті для дітей та молоді під час літніх канікул; реалізація молодіжних заходів щодо пропаганди активного та здорового способу життя, патріотичного виховання молоді та багато інших ідей.
На завершення начальник відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради Ольга Кобилянська подякувала учасникам Молодіжної ради за співпрацю з міською владою та активну участь у проведені міських заходів. Адже важливо, щоб молоді було цікаво бачити себе в майбутньому громади, вдосконалювати та реалізовувати себе, продовжувати спільно на благо громади розробляти якісну модель розвитку молодіжної політики. 
Також слід зазначити, що за сприяння відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради четверо учасників Молодіжної ради успішно пройшли Базовий тренінг програми “Молодіжний працівник», проведений управлінням у справах молоді та спорту Рівненської ОДА.