Новина


Працівників комунальних підприємств відзначено з нагоди професійного свята

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначається щорічно у третю неділю березня, міський голова Василь Антонюк та відповідальні посадовці міської ради відвідали КП “Дубноводоканал”, КП “Дубнокомуненергія”, ТОВ “Житловик - Дубно”, КП “Зелене господарство”, КП “Ринок” та КП “Архітектор”, аби привітати працівників цих комунальних підприємств з професійним святом. 
Очільник міста подякував представникам комунальної сфери за щоденну нелегку працю, яку вони виконують сумлінно й професійно, попри усі труднощі непростого сьогодення. Завдяки працівникам цієї стратегічної галузі у місті чисто та затишно, оселі мешканців забезпечуються теплом, водою та іншими комунальними й побутовими послугами, підтримується безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Також міський голова зауважив, що чимало працівників наших комунальних підприємств зараз виконують свій обов’язок і захищають Україну від ворога, за що їм окрема шана і подяка.
За сумлінну плідну працю, професіоналізм, високі досягнення у виконанні завдань, пов'язаних з розбудовою житлово-комунального господарства міста, та з нагоди професійного свята кращих працівників галузі відзначено Грамотами Дубенської міської ради та грошовими винагородами.