Новина


Проведено чергову сесію Дубенської міської ради

Сьогодні, 12 квітня, відбулася чергова сесія Дубенської міської ради, на якій розглянуто майже 90 питань.
Депутати внесли необхідні зміни до бюджету Дубенської міської територіальної громади. Кошти спрямовано переважно на здійснення заходів з благоустрою міських територій, зокрема утримання кладовищ та очистки меліоративних каналів, ремонту вулиць та доріг, придбання комп'ютерної техніки для ліцеїв, надання матеріальної допомоги жителям міста. 
На засіданні затверджено Стратегію розвитку Дубенської міської територіальної громади на період до 2027 року та План заходів на 2024-2027 роки з реалізації цієї Стратегії. 
Депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з питань економічного розвитку, соціального захисту, житлово-комунального господарства та врегулювання земельних відносин. Також прийнято низку рішень оборонного характеру, спрямованих на забезпечення потреб військових підрозділів ЗСУ.  
Під час розгляду депутатських запитів, заяв та звернень міськими обранцями підіймалися питання, що стосуються встановлення ставок місцевих податків, грейдерування вулиць, роботи КП ЦЖЕО «Житловик», фінансово-господарської діяльності пологового будинку тощо.