Новина


Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 25 липня міський голова Василь Антонюк провів чергове засідання виконавчого комітету Дубенської міської ради, на яке було винесено 40 питань порядку денного.
Особливо важливу увагу члени виконкому приділили питанню підготовки підприємств, установ і організацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років. Відповідальними працівниками міської ради було повідомлено, що підготовка міського господарства до опалювального сезону триває, в усіх галузях життєдіяльності міста виконуються відповідні заходи.
З метою забезпечення повноцінного, калорійного, якісного та безпечного харчування дітей у закладах загальної середньої та дошкільної освіти схвалено Програму щодо реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року у Дубенській міській територіальній громаді  на 2024-2025 роки.
Також затверджено Порядок розміщення відкритих майданчиків біля закладів громадського харчування на території міста Дубно. Документ врегульовує процес здійснення відповідної підприємницької діяльності з дотриманням передбачених законодавством норм і правил. 
Окрім того, на засідання виконкому прийнято ряд рішень житлово-комунального, економічного, соціального спрямування та з приводу захисту прав дітей.