Новина


Дубенчани віддали останню шану Герою Володимиру Свінтозельському

Мужній воїн-десантник загинув 14 липня 2023 року при виконанні бойового завдання поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.
Прихиливши коліна та схиливши голови в глибокій скорботі, з пошаною та усіма військовими почестями Дубенська громада зустріла свого Героя.
Володимиру нещодавно виповнився 31 рік... Народився і виріс у Дубні. Був учнем Дубенської ЗОШ №6, захоплювався парапланеризмом. У підлітковому віці став чемпіоном України з судномодельного і ракетомодельного спорту. Батьки втратили єдиного сина, а ми всі - ще одного воїна-захисника, Воїна Світла, воїна, що мав крила.
На майдані Незалежності міста Дубно поминальну панахиду відслужили священники Дубенського благочиння Православної Церкви України на чолі з благочинним о.Василем Лозинським.
До молитви за упокій душі спочилого воїна разом із родиною, громадою та військовими побратимами доєдналися міський голова Василь Антонюк, начальник Дубенського РТЦК та СП Анатолій Кононов, посадовці, депутати, працівники міської ради та інших виконавчих органів, небайдужа громадськість.
Після прощання траурна процесія вирушила до Свято-Іллінського собору, де було звершено чин похорону військовослужбовця. 
Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам‘ять та слава Герою!