Новина


У Дубні вшанували жертв війни

8 травня Україна вперше разом з усією Європою відзначає День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років – як єдине державне свято замість двох різних знакових дат. 
З цієї нагоди сьогодні у Свято-Миколаївському чоловічому монастирі м.Дубно було відслужено панахиду за жертвами Другої світової війни та усіма, хто постраждав від нацизму, а також воїнами, які віддали життя, захищаючи Україну.
Богослужіння очолив намісник монастиря - ігумен Меркурій Бікіра. До спільної молитви долучились секретар міської ради Віктор Недашковський та заступник міського голови Михайло Метелюк, відповідальні працівники міської ради та установ культури, представники районної ради, небайдужі дубенчани. 
По завершенню панахиди було покладено квіти до пам’ятника Борцям за Волю та Незалежність України.
Також в цей пам'ятний день за сприяння міського голови Василя Антонюка та Дубенської міської ради вручено продуктові пакети ветеранам та дітям війни. Подарунки до їхніх домівок були доставлені керуючим справами, секретарем виконкому міської ради Миколою Шубніком спільно з фахівцями управління соціального захисту населення.
Пам’ятаємо тих, хто боровся за Україну тоді. Шануймо тих, хто воює за неї сьогодні!