Новина


Відкрито меморіальну дошку Герою Вадиму Триндусю

Сьогодні, 12 грудня, на фасаді Дубенського ліцею №3, поряд з пам'ятними дошками загиблих у російсько-українській війні, з'явилася ще одна дошка пам'яті, встановлена на пошанування випускника цього навчального закладу, Героя Вадима Триндуся.  
У перший день повномасштабного вторгнення росії Вадим без вагань записався у ТРО м.Дубно, де проходив навчання для захисту країни і сім'ї. Згодом був мобілізований до лав ЗСУ. Прийшовши воєнну підготовку, вирушив на схід нашої країни. Під час служби проявив неабияку мужність та героїзм, був відданим солдатом і побратимом. Життя хороброго воїна обірвалося 9 серпня 2023 року в бою за волю та незалежність України поблизу Бахмута на Донеччині. У Вадима залишились мама, дружина та двоє синочків. 
Право відкрити меморіальну дошку було надано сину полеглого Захисника Максиму, котрий теж навчається у цьому ліцеї. 
Зі словами глибокої вдячності та шани до родини Героя від себе особисто, від міського голови Василя Антонюка та усієї Дубенської громади звернувся секретар міської ради Віктор Недашковський. 
Освячення меморіальної дошки здійснив настоятель Свято-Преображенського храму священник Дмитро Кецко. 
Світлу пам'ять Героя Вадима та всіх воїнів, що віддали життя за збереження єдності і цілісності Української держави, вшанували хвилиною мовчання. 
Рідні полеглого захисника Вадима Триндуся просять небайдужих підтримати петицію про присвоєння йому звання Героя України, зареєстровану на сайті Президента України, за посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/206948. 
Закликаємо усіх дубенчан підтримати своїми голосами петицію в пам'ять про нашого земляка, який за Україну та усіх нас віддав найцінніше - своє життя. 
Вічна пам'ять і шана воїну Вадиму та усім Героям!