Новина


До Дубна доставлено авто швидкої допомоги з Чехії

Сьогодні, 12 серпня, до Дубна прибув дуже важливий і довгоочікуваний автомобіль швидкої допомоги з Чехії. Це вже друга«швидка» від дружнього Оломоуцького краю і, зокрема, нашого міста-побратима Унічов. Автівка завантажена відповідними медичними матеріалами, необхідними засобами та продуктами тривалого зберігання. 
Допомогу організував заступник губернатора Далібор Горак за сприяння старости Унічова Радека Вінцура. Доставили транспортний засіб та гуманітарний вантаж працівники муніципальної поліції Унічова на чолі з командиром Іржі Гібнером.
Невдовзі спецавтомобіль відправиться на схід України, де допомагатиме рятувати життя наших воїнів-захисників.
Представники міста-побратима Унічова спільно з міським головою Василем Антонюком вшанували пам'ять полеглих Героїв-дубенчан, поклавши квіти до місцевого меморіалу.
Вкотре від імені усієї Дубенської громади висловлюємо подяку чеським друзям, керівництву та жителям Оломоуцького краю та міста Унічова. Особливі слова вдячності пану Далібору Гораку та Радеку Вінцору за особистий внесок у організацію допомоги для Дубна. Дякуємо працівникам поліції Унічова за чергову доставку транспорту та благодійного вантажу. Цінуємо те, що ви робите для нашої громади та країни. Хай добро завжди повертається сторицею!