Новина


У Дубні відзначили день молоді

Цьогоріч з нагоди відзначення Дня молоді у місті Дубні відбулася низка різнопланових заходів. Так, 9 серпня для місцевої молоді виступив рок-гурт «Чорний вечір», який подарував присутнім атмосферу музики, дружби та позитиву. Під час концерту було зібрано 664 гривні на підтримку ЗСУ. 
12 серпня молодь мала змогу взяти участь у воркшопі «Активна молодь - рушій змін у громаді», який провела Анастасія Бабенко, тренерка з неформальної освіти, комунікаційниця регіональної команди НУМО у Рівненській області. Під час тренінгу обговорили важливі для молоді питання, а саме: «Як розвивати молодіжну раду?», «Які можливості для ініціатив та змін в громаді?», «Як допомогти іншим і набути безцінного досвіду?», «Чому варто приєднатися до ГО та які переваги це дає?» та багато інших питань.
Також в цей день за громадянську активність, розвиток молодіжних ініціатив, самовіддану працю, волонтерську діяльність та з нагоди Дня молоді міським головою Василем Антонюком було нагороджено грамотами і подарунками 13 молодих людей. 
Молоді активісти розповіли очільнику міста про майбутні плани, а також всі разом обговорили бачення розвитку молодіжного простору у місті та цікавих ідей щодо майбутніх проєктів, які можна втілити в громаді, щоб розвивати та робити кращим простір навколо молоді. 
Увечері всі бажаючі мали змогу провести цікаве й корисне дозвілля за переглядом українського кінофільму просто неба, який відбувся у сквері поблизу Майдану Незалежності. 
Організатори заходу: відділ у справах молоді та спорту Дубенської міської ради, БО Фонд громади міста Дубна «Добробут», молодіжний простір «БАЗА», Молодіжна рада при виконавчому комітеті Дубенської міської ради за сприяння Дубенської міської ради.